10 mrt 2018;
08:30AM - 05:00PM
Vaardigheden dag

GEVRAAGD

We zijn nog steeds hard op zoek naar enthousiaste leiding voor de Kabouters en Bevers.
Voor meer info: zie de contact pagina voor email adressen naar de Bevers en Kabouters

GEEF U OP OF GEEF HET DOOR!

Scouting Maasland heeft een groepsbestuur dat verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Daarnaast is er een stichtingsbestuur, dat verantwoordelijk is voor de stichting en daarmee de middelen en materialen beheert.

Het
groepsbestuur bestaat uit de volgende leden: voorzitter, secretaris, penningmeester, groepsbegeleider, materiaalbeheerder, afgevaardigde van de watertak en twee afgevaardigden van de landtak.

Daarnaast zijn er nog afgevaardigden van de commissies: coördinator activiteitencommissie, coördinator communicatiecommissie, coördinator Vrienden van commissie en is er een oudervertegenwoordiger.

Scouting Maasland heeft een eigen reglement waar eenieder zich aan dient te houden. Download hier het reglement van Scouting Maasland.

Het
stichtingsbestuur bestaat uit de volgende leden: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator materiaalcommissie, coördinator verhuur en coördinator onderhoud.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een bijdrage willen leveren aan de stichting of vereniging. Interesse ? Kom dan eens langs op onze opkomsten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groepsbestuursleden

Erik van der Meijs