Binnenkort

08 feb 2019;
12:00AM
Dolfijnen Winterweekend 2019
08 feb 2019;
12:00AM
Dolfijnen Winterweekend 2019

Leiding gezocht

Lijkt het jou leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen ? kom dan ons leiding team versterken, we zoeken oa nog leiding voor de kabouters en bevers.

Scouting Online (sol)

Als lid van scouting ben je ingeschreven in het online administratie applicatie. Het is belangrijk dat deze gegevens correct en up-to-date zijn. Controleer daarom je gegevens en wijzig deze op: sol.scouting.nl

 

 

Scouting Maasland heeft een groepsbestuur dat verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Daarnaast is er een stichtingsbestuur, dat verantwoordelijk is voor de stichting en daarmee de middelen en materialen beheert.

Het
groepsbestuur bestaat uit de volgende leden: voorzitter, secretaris, penningmeester, groepsbegeleider, materiaalbeheerder, afgevaardigde van de watertak en twee afgevaardigden van de landtak.

Daarnaast zijn er nog afgevaardigden van de commissies: coördinator activiteitencommissie, coördinator communicatiecommissie, coördinator Vrienden van commissie en is er een oudervertegenwoordiger.

Scouting Maasland heeft een eigen reglement waar eenieder zich aan dient te houden. Download hier het reglement van Scouting Maasland.

Het
stichtingsbestuur bestaat uit de volgende leden: voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator materiaalcommissie, coördinator verhuur en coördinator onderhoud.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een bijdrage willen leveren aan de stichting of vereniging. Interesse ? Kom dan eens langs op onze opkomsten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groepsbestuursleden

Voorzitter 

Erik van der Meijs 

Secretaris 

Sandra van Uffelen - de Jong

Penningmeester 

Mike van Wingerden

Groepsbegeleider 

Marjolein Dijkgraaf

Afgevaardigde watertak 

Robert van Adrichem 

Afgevaardigde landtak

Annelies Keizer 

Afgevaardigde landtak 

Kevin Klok

Materiaalcommissie 

Ton Vijverberg 

Activiteitencommissie 

Evan de Herder

Communicatiecommissie      

Frank Haring

Oudervertegenwoordiger

Gera van der Kooij

 

Stichtingsbestuursleden  

Voorzitter  

Daan van Winden

Secretaris

Lillian Verboon

Penningmeester

Mike van Wingerden

Materiaalcommissie 

Ton Vijverberg 

Coördinator Verhuur            

Daan van Winden

Coördinator Onderhoud     

Coen Slaman