Wij verhuren ons clubgebouw hoofdzakelijk aan scoutinggroepen of jeugd- of sportverenigingen. Informeer naar de huurmogelijkheden als u een andere instantie vertegenwoordigt. U kunt gebruik maken van ons clubgebouw in de vakantie of in de weekenden.

Wat hebben wij te bieden?

Ons clubgebouw heeft een grote speelzaal met beschermde ramen en verlichting, 3 lokalen en een leiderslokaal met keuken en doucheruimte. Er zijn  twee toiletten met in het voorportaal een wasbak met drie kranen. Verder beschikken wij over  twee urinoirs. Het stamlokaal (aan de voorzijde van ons gebouw) wordt niet verhuurd.

Voor en naast ons gebouw ligt op eigen terrein een speelveld. Verder grenst het terrein aan een klein bos en is het recreatiegebied Midden-Delfland, met watersportmogelijkheden, vlakbij. Ook steden als Delft, Rotterdam en Den haag zijn gemakkelijk te bereiken. Ons scouting gebouw is een ideale bestemming in Zuid-Holland.

Het gebouw is uitermate geschikt voor het geven van cursussen en trainingen.

Het gebouw is geschikt voor:

• Volledige kampweek tot en met 35 personen

• Weekendverhuur tot en met 50 personen*

Beschikbaarheid kunt u controleren in de agenda. Neem voor meer informatie en overige voorwaarden contact op met de verhuurder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

€5,50 p/p/p/n (met een minimum van €110,- p/n water en licht inbegrepen)

Inclusief gas water licht en internet.

DOWNLOADS: Reglement / Weetjes / Overeenkomst

* Voor weekendverhuur geldt dat op zaterdag van 13.30 tot 15.00 uur het Beverlokaal niet beschikbaar is i.v.m. wekelijkse opkomst van de Bevers. Indien je met je groep op vrijdagavond arriveert, houd er dan rekening mee dat er van 19.00 tot 20.30 uur opkomst is van onze Zeeverkenners. Stem dit af met de beheerder.

Voor een kleine impressie van de omgeving hieronder 2 handige linkjes:

Klik HIER voor Google streetview
Klik HIER voor Google overzichtskaartje met bos en sportvelden