Vrienden van Scouting Maasland zijn mensen die de vereniging een warm hart toe dragen. Stam-leden, oud-leden of anderen die in meer of mindere mate betrokken willen blijven bij Scouting Maasland. Met regelmaat organiseren we voor de vrienden van een gezellig avondje, Een BBQ of een andere activiteit. Ook kan je als vriend van scouting Maasland mee helpen met de evenementen die wij organiseren.

Wilt u ook Vriend van worden of op de hoogte blijven over de activiteiten bij Scouting Maasland, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Foto`s Vrienden van.