De groepsaccommodatie van Scouting Maasland heet “De hut”. Buiten de tijden dat de groep de Blokhut zelf gebruikt verhuren wij de ruimte aan derden. Het is een ideale plaats voor weekenden, kampen en teambuildingsactiviteiten. Op doordeweekse avonden, met uitzonderingen van schoolvakanties, wordt er beperkt verhuurd in verband met eigen gebruik. Ook het bever lokaal wordt zaterdag beperkt verhuurt vanwege deze rede.

Accommodatie:

De hut beschikt over 3 lokalen van zo`n 40 m2,een grote zaal met een oppervlak van 130 m2, keuken & sanitaire ruimte. In de lokalen zijn stoelen en tafels aanwezig, en in de grote zaal staan enkele banken. De keuken is voorzien van een koelkast, groot fornuis met oven, koffiezet apparaat waterkoker, aanrecht met spoelbakken en keukeninventaris. De sanitaire ruimte beschikt over 2 douches, toiletten, urinoirs, wasbakken en een mindervalide toilet & douch. Wat we echter niet hebben zijn bedden en zaken als spelmateriaal, verlengsnoeren e.d. Verder dient u zelf te zorgen voor vuilniszakken, hand- en theedoeken, werkdoekjes en toiletpapier.

Het terrein en de omgeving:

De hut is gelegen aan de rand van het dorp en beschikt over een groot speelveld. Achter het gebouw ligt het maaslandse bos, het bos is niet heel groot maar wel ideaal om enkele spellen te doen. Als je door het maaslandse bos loopt kom je uit bij de vlieten en de foppenplas. Via de vlieten kun je richting Schipluiden, Vlaardingen of Maassluis varen. De boten van Scouting Maasland liggen aan de Kwakelweg en kunnen in overleg ook gehuurd worden.

 

Contact & Documenten

Mail voor vragen en beschikbaarheid naar:

Verhuur@scoutingmaasland.nl